Очаквайте

Историческа поредица „България“, автор Токораз Исто

 

„Българинът е щастлив, защото обича народа си и е готов да жертва живота си за него. Жалки са хората, които нямат какво да жертват и заради кого. Те са сираци. Когато няма високи цели и амбиции, човек започва да задоволява низките си страсти. Амбициите поддържат човека жив и създават ред в живота му. Съдбата винаги се усмихва на човека с големи амбиции и високи цели!“

15 responses to “Очаквайте

 1. Ивайло Младенов

  Здравейте, кога можем да очакваме новата пордица? Дано да има и луксозни издания с твърди корици, защото това не са просто книги, те са много повече и заслужават да заемат централно място в сърцата и библиотеките ни. Поздрави!

  • Здравейте! Ще започнем издаването на поредицата „България“, след като издадем всички книги от поредицата „Тангра“ и „Артур“, която ще бъде продължение на романа „Тангра“. Благодарим ви за подкрепата и хубавите думи! Поздрави!

   • Ивайло Младенов

    Мина доста време, но аз не съм забравил, чакам поредицата „България“. Сигурно Вие трудно, но щом пишете толко увлекателно сте длъжен да не спирате. Поздрави и много успехи, защото почитатели имате!

 2. pavel pavlov

  Наистина тези книги ще заемат централно място в сьрцата ни! Благодарен сьм, че има един истински бьлгарин, който да ни покаже истинската, а не изопачената история!

 3. Анонимен

  Браво и благодаря, че има все още нещо свято и българско!

 4. Doroteia KOCHAK

  ЗДРАВЕЙТЕ! НЕ ЖИВЕЯ В БЪЛГАРИЯ, НО Я НОСЯ В СЪРЦЕТО СИ НАВСЯКЪДЕ И ЗАВИНАГИ!!! ИСКАМ ДА ИМАМ ПО 2 ЕКЗЕМПЛЯРА НА ВСИЧКИ КНИГИ, КОИТО ВИДЯХ ТУК! ЩЕ БЪДА В БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ЛЯТОТО.

  • Благодаря ви за добрите думи! Развълнувахте ме! Когато се приберете, можете да се свържете с нашето издателство и ще ви направим отстъпка за книгите! Всичко най-добро ви желая!

 5. Doroteia KOCHAK

  …ТОЛКОВА СЕ РАЗВЪЛНУВАХ, ЧЕ НЕ МОЖАХ ДА ДОВЪРША КОМЕНТАРА СИ И НАТИСНАХ БУТОНА ЗА ИЗПРАЩАНЕ!!! БОГ ДА ВИ ПАЗИ И БЛАГОСЛАВЯ!! Вие сте един велик БЪЛГАРИН! Е, сега вече имам куража, че БЪЛГАРИЯ ще я има, щом има хора като вас!!!

 6. Мирослав Арсов

  Добър ден! Прочетох първите 6 книги от поредицата „Тангра“ на един дъх. 14 -16 часа четене на ден 🙂 Току-що си поръчах и останалите. Бих искал да благодаря на автора за исполинския труд, който е положил не само за написването им, а и за знанията, които е придобил и осмислил през годините, позволяващи му да ни представи монументалното си творчество! Благодаря!

 7. Невена Димитрова

  Здравейте, кога ще бъде издадена поредицата Артур? Изчетох Тангра и нямам търпение да продължа ☺

  • Здравейте! Много се радваме, че „Тангра“ ви е харесала. Работим усилено по книгите, тъй като поредицата „Артур“ ще бъде от 5 тома. Първият том очакваме да излезе от печат към края на месец октомври.

 8. Катя Павлова

  Прочетох на един дъх ЯТАГАН и МЕЧ, тъкмо що свърших и ТАНГРА! Поклон пред Автора! Тука се оформи цяла общност, която ги чете с огромно желание и дай бог, и с разбиране.
  С нетърпение очаквам да излязат от печат и следващите поредици: Артур, Покръстването и България!
  Много Ви благодаря, че отново се почуствах горда с произхода си!

 9. Ирена Узунова

  Прочетох петлогията „Ятаган и Меч“, както и първата книга от поредицата „Тангра“! Възхитена съм от таланта на автора да разказва толкова леко, увлекателно и да дава толкова много „смляна“ информация по сложни философски и религиозни въпроси. Свалям шапка и БЛАГОДАРЯ!

 10. Радост Емилиянова

  Здравейте,
  Адмирации и поклон за книгите от поредицата „Ятаган и меч“, които ме завладяха! Въпросът ми е започнало ли е издаването на поредицата „България“?

 11. Нели Динева Нова Загора

  Здравейте, докато чакам да излезе новата поредица (България), реших да прочета отново (Тангра). Реших, че този път ще чета бавно, за да осмислям нещата по-задълбочено, но не ми се получи. Този автор се чете, хора, само на един дъх и по няколко пъти. След всеки прочит откривах и разбирах какво значи да вървиш по собствен път и да търсиш себе си! Много неща се научават от тази книга,
  не само историческата действителност по онова време, а и много други интересни теми за размисъл. Благодаря на Токораз Исто!!! Нямам търпение да излезе новата поредица!!! Бъдете здрав и пишете, за да радвате почитателите си!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s