Очаквайте

Поредицата „Артур“ е продължение на историческата сага „Тангра“. В нея приключението и животът на Авитохол този път се пренасят в Британия, по земите на келтите-друиди.

1_Artur_3D-clear_fon-small

Ще научите защо някои автори твърдят за Артур, че е крал на сарматите (българите) от владетелския род Дуло, каква е връзката на рицарите на кръглата маса с тиуните и „хранените хора“ на българските кане, кой е мечът на всички владетели Екскалибур.

Advertisements

15 responses to “Очаквайте

 1. Ивайло Младенов

  Здравейте, кога можем да очакваме новата пордица? Дано да има и луксозни издания с твърди корици, защото това не са просто книги, те са много повече и заслужават да заемат централно място в сърцата и библиотеките ни. Поздрави!

  • Здравейте! Ще започнем издаването на поредицата „България“, след като издадем всички книги от поредицата „Тангра“ и „Артур“, която ще бъде продължение на романа „Тангра“. Благодарим ви за подкрепата и хубавите думи! Поздрави!

   • Ивайло Младенов

    Мина доста време, но аз не съм забравил, чакам поредицата „България“. Сигурно Вие трудно, но щом пишете толко увлекателно сте длъжен да не спирате. Поздрави и много успехи, защото почитатели имате!

 2. pavel pavlov

  Наистина тези книги ще заемат централно място в сьрцата ни! Благодарен сьм, че има един истински бьлгарин, който да ни покаже истинската, а не изопачената история!

 3. Анонимен

  Браво и благодаря, че има все още нещо свято и българско!

 4. Doroteia KOCHAK

  ЗДРАВЕЙТЕ! НЕ ЖИВЕЯ В БЪЛГАРИЯ, НО Я НОСЯ В СЪРЦЕТО СИ НАВСЯКЪДЕ И ЗАВИНАГИ!!! ИСКАМ ДА ИМАМ ПО 2 ЕКЗЕМПЛЯРА НА ВСИЧКИ КНИГИ, КОИТО ВИДЯХ ТУК! ЩЕ БЪДА В БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ЛЯТОТО.

  • Благодаря ви за добрите думи! Развълнувахте ме! Когато се приберете, можете да се свържете с нашето издателство и ще ви направим отстъпка за книгите! Всичко най-добро ви желая!

 5. Doroteia KOCHAK

  …ТОЛКОВА СЕ РАЗВЪЛНУВАХ, ЧЕ НЕ МОЖАХ ДА ДОВЪРША КОМЕНТАРА СИ И НАТИСНАХ БУТОНА ЗА ИЗПРАЩАНЕ!!! БОГ ДА ВИ ПАЗИ И БЛАГОСЛАВЯ!! Вие сте един велик БЪЛГАРИН! Е, сега вече имам куража, че БЪЛГАРИЯ ще я има, щом има хора като вас!!!

 6. Мирослав Арсов

  Добър ден! Прочетох първите 6 книги от поредицата „Тангра“ на един дъх. 14 -16 часа четене на ден 🙂 Току-що си поръчах и останалите. Бих искал да благодаря на автора за исполинския труд, който е положил не само за написването им, а и за знанията, които е придобил и осмислил през годините, позволяващи му да ни представи монументалното си творчество! Благодаря!

 7. Невена Димитрова

  Здравейте, кога ще бъде издадена поредицата Артур? Изчетох Тангра и нямам търпение да продължа ☺

  • Здравейте! Много се радваме, че „Тангра“ ви е харесала. Работим усилено по книгите, тъй като поредицата „Артур“ ще бъде от 5 тома. Първият том очакваме да излезе от печат към края на месец октомври.

 8. Катя Павлова

  Прочетох на един дъх ЯТАГАН и МЕЧ, тъкмо що свърших и ТАНГРА! Поклон пред Автора! Тука се оформи цяла общност, която ги чете с огромно желание и дай бог, и с разбиране.
  С нетърпение очаквам да излязат от печат и следващите поредици: Артур, Покръстването и България!
  Много Ви благодаря, че отново се почуствах горда с произхода си!

 9. Ирена Узунова

  Прочетох петлогията „Ятаган и Меч“, както и първата книга от поредицата „Тангра“! Възхитена съм от таланта на автора да разказва толкова леко, увлекателно и да дава толкова много „смляна“ информация по сложни философски и религиозни въпроси. Свалям шапка и БЛАГОДАРЯ!

 10. Радост Емилиянова

  Здравейте,
  Адмирации и поклон за книгите от поредицата „Ятаган и меч“, които ме завладяха! Въпросът ми е започнало ли е издаването на поредицата „България“?

 11. Нели Динева Нова Загора

  Здравейте,докато чакам да излезе новата поредица /България/,реших да прочета отново /Тангра/.Реших,че този път ще чета бавно,за да осмислям нещата по -задълбочено,но не ми се получи.Този автор се чете,хора,само на един дъх и по няколко пъти.След всеки прочит откривах и разбирах какво значи да вървиш по собствен път и да търсиш себе си !Много неща се научават от тази книга,не само историческата действителност по онова време,а и много други интересни теми за размисъл.благодаря на Токораз Исто !!!Нямам търпение да излезе новата поредица !!!Бъдете здрав и пишете,за да радвате почитателите си !

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s